Femke Krijger

Contact

Wil je een afspraak maken, meer informatie of een vraag stellen, neem gerust contact met me op.

Levensvonk praktijk

Roodborststraat 25, 2333 VN, leiden

071-5614825 / 06-26114264

info@levensvonk.nl

Tijden

Dinsdag10:00 – 12:00
 13:00 – 16:00
Donderdag10:00 – 12:00
 13:00 – 16:00
Vrijdag10:00 – 12:00
 13:00 – 16:00

Tarieven (incl. BTW)

Shiatsubehandeling (75 min) 70,-

Do-In privé (75 min) 70,-

Workshop (2 uur) 325,- incl. materiaal/excl. Reiskosten

Lezing of workshop op maat op aanvraag

Rekeningnummer:

NL21ASNB0707288118

t.n.v. Femke Krijger Levensvonk praktijk

Over mij

Toen ik op mijn 30ste thuis kwam te zitten vanwege een erfelijke aandoening die mijn zicht en gehoor in toenemende mate aantast ( Usher syndroom), werd het een persoonlijke uitdaging om daar zo goed mogelijk mee te leren leven. Energiemanagement, stress management en een goed ontwikkeld lichaamsbewustzijn werden levensbepalende vaardigheden. Naast noodzakelijke, praktische aanpassingen, zoals bv. leren lopen met een taststok, verdiepte ik me in deze onderwerpen en ontwikkelde ik mezelf hierin door jarenlange dagelijkse training.

Naast de vierjarige shiatsu opleiding aan de Nederlandse School voor Klassieke Shiatsu en verdiepingscursussen bij het Kimura shiatsu en seiki instituut (Gent, België), heb ik ook veel geleerd van jarenlange aiki-coaching en holistische massagetraining, cursussen qiquong en Tai Chi, weekendcursus Zen-Zien-tekenen, sportroeien en nog zoveel andere verrijkende ervaringen en avonturen.

Ik heb geleerd wat je nodig hebt om te leven vanuit je basis. Leven vanuit je eigen basis begint met waarnemen wat er in je omgaat. Als je de signalen van je lichaam oppikt, dan weet je beter wat je nodig hebt en wat niet. Dat helpt bij het maken van keuzes.

Een goed lichaamsbewustzijn draagt daarmee ook bij aan een gezond zelfbewustzijn. Het versterkt je veerkracht en voorkomt dat je opbrandt door de hoge eisen die vaak aan ons gesteld worden.

Natuurlijk ben ik niet altijd in balans. Dat zou fijn zijn, maar is niet het doel. Balanceren is een continue beweging naar evenwicht toe, waarin de momenten dat je in evenwicht bent vaak heerlijk, maar kortdurend zijn. Het is de uitdaging jezelf te trainen in het balanceren zelf. Meebewegen met wat op je pad komt, vanuit je centrumbewustzijn.

Ik heb van mijn weg mijn werk gemaakt. Toen ik noodgedwongen terug moest naar mijn eigen basis, door toenemend verlies van zicht en gehoor, ontdekte ik pas echt de kracht van mijn waarnemingsvermogen. Wat ik heb geleerd en wat mij nog elke dag zoveel brengt, geef ik door in mijn praktijk Levensvonk. Als shiatsu therapeut, Do-In docent, inspirational speaker/trainer en in (inter)nationaal advieswerk voor verschillende revalidatieorganisaties op het gebied van lichaamsgericht werken.

Wat in alle activiteiten terugkomt zijn de kernthema’s – lichaamsbewustzijn, energie -en stressmanagement, innerlijk waarnemingsvermogen, centrumbewustzijn- die ons leren dicht bij onszelf te zijn. Dat is je grootste kracht. Vonk van leven.